Çine

AK Parti Çine İlçe Başkanı mazbatasını aldı

Kandemir, "Büyüyen, gelişen Çine için umudun, icraatın geleceğin adı Ak Parti” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu kongresi gerçekleşen AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nda yönetime seçilen İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve yönetimi mazbatalarını aldı.

AK Parti Çine İlçe Başkanlığı 8.Olağan Kongresinde başkanlığa seçilen Burhan Kandemir ve yeni yönetimi bugün İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğünden mazbatalarını alarak resmen görevlerine başladı.

“Büyüyen, Gelişen Çine İçin Umudun, İcraatın Geleceğin Adı Ak Parti”

Gerçekleştirdikleri ilçe kongresinin hayırlara vesile olmasını dileyen AK Parti ilçe başkanı Kandemir; “20 Ekim 2024 tarihinde 8. Olağan İlçe kongremizi gerçekleştirdik. Öncelikle tüm katılımcılarımıza başta milletvekilimiz Mustafa Savaş olmak üzere, MKYK Üyemiz, İl Başkanımız, partililerimiz, dava arkadaşlarımıza ve delegelerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte 4 yıldan beri Çine’ye hizmet etme imkanı bulduk. Birçok projeyi gerçekleştirdik. Çine’nin büyümesinde, gelişmesinde önemli atılımları tabi ki her zamanki gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti’yle yapmaya devam edecek. Bu önümüzdeki süreçte de Çine’ye daha yapacak birçok işimiz, projemiz var. Allah’ın izniyle bunların hepsini gerçekleştireceğiz. Büyüyen, gelişen Çine için umudun, icraatın geleceğin adı Ak Parti” ifadelerini kullandı.