Çine

Başkan Dinçer’in ismi İzmir’de ölümsüzleştirildi

Çine’nin sevilen ve sayılan merhum Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in ismi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla İzmir’de düzenlenen açılış töreninde ölümsüzleştirildi.

CHP Genel Başkanı Özel, Çine’nin merhum Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in ismi, Bornova Belediyesi’nin hizmete açtığı 7 marketten birine verildi. Çine’de 2011-2023 yılları arasında Belediye Başkanı olarak görev yapan ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Enver Salih Dinçer’i, partisi CHP unutmadı. Çine’de 7’den 70’e herkesin gönlüne taht kuran, ilçede birçok hizmette imza atan merhum Belediye Başkan Enver Salih Dinçer’in isminin İzmir’de ölümsüzleştirilmesi Çinelileri mutlu etti.

İzmir Bornova Belediyesi marketlerin açılış törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve merhum başkan Dinçer’in eşi Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Çine Belediye Meclis Üyesi olan Tuba Dinçer katıldı. Törende, eşinin isminin verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Tuba Dinçer, “Törende anons yapılırken, eşim Salih Dinçer için, ‘Sadece Çine değil, CHP siyasetine damga vuran bir belediye başkanı’ ifadeleri kullanıldı. Artık anılarla yaşıyoruz. Bizim için gurur verici” ifadelerini kullandı.