Çine

Çine’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlanmasının ardından her yıl kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl da Çine’de kutlandı.

30 Ağustos Zaferinin 102. yıl dönümü, Çine’de düzenlenen törenle kutlandı. Çine Hükümet Meydanında düzenlenen programda Çine Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Çine Belediyesi tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma töreni, kutlama mesajları gönderen milletvekillerine teşekkür edildi. Ardından günün anlam ve önemine dair konuşmayı Çine Askerlik Şubesi Başkanı Personel Astsubay Kıdemli Çavuş Nurettin Özer yaptı. Atatürk İlkokulu öğrencileri Zafer Bayramı ile ilgili şiirler okumasından sonra kutlamalar son buldu.

Törene, Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, Belediye Başkan vekili Mustafa Demir, Cumhuriyet Başsavcısı vekili Sema Tellioğlu Gündoğan, İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, İlçe Jandarma Komutanı Memiş Arı, Askerlik Şubesi Başkan vekili Nurettin Özer, Ak Parti İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, İyi Parti İlçe Başkanı Gülsan Küçük, kamu kurum kuruluşların amirleri, oda başkanları, askeri erkan ile öğrenciler katıldı.