Çine

Çine'de Bambini Atölye & Cafe törenle açıldı

Çine’de Ekin Ural Kafes ve Şerife Nur Demir’e ait Bambini Atölye ve Cafe, düzenlenen törenle açıldı.

Çine Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Bambini Atölye ve Cafe düzenlenen törenle ilçe halkının hizmetine başladı. Nişanlı Ekin Ural Kafes ve Şerife Nur Demir çiftine ait Bambini Atölye Cafe’nin açılış törenine Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, Kafes ve Demir ailesi başta olmak üzere, çok saylıda davetli katıldı.

Düzenlenen açılış töreni öncesi konuşma yapan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ve Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar genç çifti tebrik ederek, bol kazançlar diledi. Konuşmaların ardından yapılan dua eşliğinde Bambini Atölye ve Cafe kurdelesini Başkan Kıvrak ve Uyar ile birlikte keser Ekin Ural Kafes ve Şerife Nur Demir, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Çocuklar için büyük bir eğlence, büyükler için küçük bir mola sloganı ile yola çıkan Bambini Atölye Cafe’de şu hizmetler bulunmakta: Atölye ve oyun gruplarımız miniklerimizin yaş gruplarına ve gelişimlerine uygun olarak düzenlenecektir. Programımız öğretmenimiz eşliğinde çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanacaktır. Oyun alanlarımız çocukların sağlığı için tamamen ahşap malzemelerden üretilmiştir. Oyuncakların büyük çoğunluğunda yine ahşap malzeme tercih edilmiştir. Serbest oyun alanımız, yetişkinlerin kafede keyifli vakit geçirirken çocuklarını gözlemleyebileceği bir alana konumlandırılmıştır. Oyun ablası, çocuklarınıza oyun alanında eşlik edecektir. Çocuklarınız Bambini’de eğlence dolu bir deneyim yaşarken sizler de kafemizde bulunan tatlı ve içeceklerimizle bu anın keyfini çıkartabilirsiniz. Atölyemizde belirli aralıklarla çocuk ve ebeveyn gelişimi üzerine alanında uzman kişiler tarafından düzenlenen workshoplar ile hem çocuğunuzun gelişimini hem de kendi gelişiminizi destekleyebilirsiniz.