Çine

Çine’de Cumhuriyet Kupası Sahiplerini Buldu

Cumhuriyet Bayramı Kaymakamlık Voleybol Turnuvasında kupalar sahiplerini buldu.

Çine’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün her yıl düzenlediği voleybol turnuvası coşkuyla sona erdi. Kurumlar arası düzenlenen turnuvada 6 takım kupa için ter döktü. Turnuva grup müsabakaları sonunda yarı final ve final maçlarıyla sona erdi. Yarı final müsabakalarında rakiplerine karşı galip gelen Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çine Devlet Hastanesi oynanan final müsabakasıyla izleyenlere keyif ve heyecan dolu anlar yaşattı. Final müsabakasını setlerde 3-2 üstünlük kurarak kazanan ve şampiyon olan Milli Eğitim Müdürlüğü takımı oldu.

Final müsabakasını Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, İlçe Müftüsü Yahya Ofşin, Karpuzlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Gök ve Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer takip etti. Final müsabakası öncesi 23 Ekim'de gerçekleşen TUSAŞ hain teror saldırısında hayatını kaybedenler adına saygı duruşu gerçekleştirildi. Müsabaka öncesi açılış konuşması yapan ilçe müdürü Ali Dinçer: "Her yıl Cumhuriyetimizin yıl dönümü adına düzenlediğimiz voleybol turnuvamızın sonuna geldik. Final mücadelesi verecek iki takıma örnek davranışları ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ederim. Seyir zevki yüksek, heyecanlı müsabakaları izlemek bizleri ve sporseverleri mutlu etti. Final müsabakasında her iki takıma başarılar diler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlarım " dedi.

Açılış konuşmasının ardından heyecan dolu maç gerçekleşti ve turnuvanın galibi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı oldu. 3.lük kupasına sahip olan takım İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü oldu.  Turnuva kupa töreninde şampiyon takıma 1.lik kupasını İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse, 2.lik kupasını İlçe Müftüsü Yahya Ofşin, 3.lük kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan takdim etti.