Çine

Çine’de Efem Et’ten bir ilk; Çine Köftesi 450 TL.

Kırmızı et fiyatlarındaki artışlar vatandaşların bütçesini olumsuz etkilerken, Efem Et bu duruma çözüm getiriyor! Bir kilo köfte 450 lira.

Çine’de bir ilki daha geçekleştiren Efem Et köfteye katılan soğan payını kaldırarak yüzde 10 indirim gitti.

Efem Et geçen ay sucukta yaptığı indirimle, sofraların vazgeçilmezi Başyiğit Sucukla her evde kahvaltı soflarında yerini almayı başardı. Bugüne kadar yapmış oldukları tüm kampanyalarda dönüşümlerin olumlu olduğu belirten Efem Et İşletme Sorumlusu Veli Kılışcı, bu seferde avantajlı fiyat sunma geleneğini Çine’nin meşhur köftesinde devam ettirdiklerini söyledi.

Soğan Payını Düştük

Kılıç’ı, “Yapmış olduğumuz sucuk kampanyamızda vatandaşlarımız tarafından çok iyi dönüşler olduğunu gördük. Bu defa da bir ilk olarak köfteye katılan soğan payını kaldırarak yeni kampanyamızı başlattık. Çineliler için bir kilo köftede soğan payını kaldıran Efem Et, 500 lira yerine 450 liraya indirdiği köfteyi satışa sunduk. İndirimin kaynağı içine katılan soğan ücretini vatandaşlara yansıtmamak istedik. Doğal ve yüzde yüz dana kıymasından yapılan köfte, günlük taze taze satışa sunulmakta. Fazla yağ oranı olmadığından köftelerimizde pişirilince ebatlarında küçülme olmamaktadır. Tüm müşterilerimizin memnuniyete bizler için çok önemli. Vatandaşlar et alışverişlerinde önemli bir tasarruf sağlayacağına inanıyoruz ” ifadelerini kullandı.