Esnafın dükkan önlerindeki alanları düzenli bir şekilde kullanmalarını sağlayacak bu uygulama, kaldırıma motor park edilmesini engelleyerek Çine’de daha düzenli ve güvenli kaldırımlar oluşturmayı hedefliyor.

Beyaz çizgi uygulaması, özellikle ticari alanların yoğun olduğu bölgelerde uygulanacak. İlk olarak Adnan Menderes Bulvarı’nda başlatılan uygulama kapsamında, esnafın kaldırım taşından dükkan sınırına kadar olan mesafenin en az 100 cm’si hariç olmak üzere, en çok 60 cm’ye kadar işgal edilmesine izin verilecek.

“Daha Düzenli Ve Yaşanabilir Bir Çine İçin Çalışıyoruz”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, şunları söyledi: “Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bu alanlarda denetimler gerçekleştirip, kaldırıma motor park eden sürücüleri ve beyaz çizgi dışına çıkan esnafı uyaracak. Uyarıları dikkate almayanlara idari ceza uygulanacak. Amacımız, yayaların kaldırımlarda rahatça yürüyebilmesi ve işyerlerinin masa, sandalye ve satış ürünlerinin belirlenen alanları aşmamasıdır. Ekiplerimizin uyarılarını dikkate alarak, kendilerine yardımcı olacağınız için şimdiden teşekkür ediyoruz. Daha düzenli ve yaşanabilir bir Çine için hep birlikte çalışıyoruz.”

Topçam ve Yaylakavak barajları bakıma alındı Topçam ve Yaylakavak barajları bakıma alındı

Zabita Beyaz Çi̇zgi̇ Ve Motor Kaldirma Uygulamasi (13)Zabita Beyaz Çi̇zgi̇ Ve Motor Kaldirma Uygulamasi (12)Zabita Beyaz Çi̇zgi̇ Ve Motor Kaldirma Uygulamasi (9)Zabita Beyaz Çi̇zgi̇ Ve Motor Kaldirma Uygulamasi (10)