Çine

Çine’den bir Yıldız doğuyor

Evciler Spor’la başlayan futbol sevdasını, katladığı tüm takımların formasını başarıyla taşıyan 16 yaşındaki Namık Efe Yıldız, Bodrumspor altyapı seçmelerini kazandı.

Namık Efe Yıldız 12 yaşında Evciler Spor’la futbol hayatını adım attı. 2 yıl sonra İncirliova Spor lisesi yetenek sınavında başarılı olarak spor lisesini kazandı. Kulüp olarak Elit Lig olan 3.lig takımı Efeler Spora transfer olan Yıldız, 1 sene takımının formasını başarıyla taşıdı. Okuluna Antalya Spor lisesinde devam etmeye başlayan Yıldız, Antalya Gençler Birliğine transfer oldu. Burada 1 sene hem u-16 hem u-17 takımlarında oynadı. Bodrumspor’un altyapı seçmelerine katılan Namık Efe Yıldız, 3 bin kişiyi eleyerek altyapı seçildi.

Yaz tatilinde antrenmanlara başlayan Namık Efe Yıldız, “Bodrumspor seçmelerini öğrenince seçmelere gitmeye karar verdim. Benimle beraber 3000 çocuk vardı seçmelerde. Yüksek performans gösterip seçildim. 3000 kişiden kendi yaş grubumdan benimle birlikte 3 kişi seçildik. Kulüp bizi antrenmanlara çağırdı diğer 2 kişi elendi. 4 ayrı etaba elemeye girdim hepsinde tek tek başarılı oldum ve Bodrumspor takımına alındım. Hocalarım u-19 antrenmanlarına çıkabileceğimi söyledi. Futbolu sevmemin ve bu yolculuğa çıkmamda ailemin de çok büyük katkısı oldu. Ben çalışmayı çok seven bir sporcuyum ve daha da iyi yerlere geleceğime inanıyorum. Buraya kadar gelirken bende emeği olan başta Soner Alıcıoğlu, Remzi Çamoğlu, Kadir Birgealp hocamlarım olmak üzere tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Ailemi gururlandırdığım için çok mutluyum ve inanıyorum ki daha da gururlandırmaya devam edeceğim” dedi.