Çine’de kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 3 yaralı, 1 ölü Çine’de kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 3 yaralı, 1 ölü

Çine Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçede Suavi konseri vereceğini duyurdu. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, şarkıcı Suavi’nin terör örgütü PKK’yı desteklediğini belirterek konserin iptalini talep etti.

Konsere tepki gösteren MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç basın açıklamasında: “Suavi isimli sanatçı, Çine Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İlçemizde Konser verecek olması Biz Çinelileri çok üzmüştür. Bu  nedenle Çine Belediyesi’nden bu konserin İPTAL edilmesini talep ediyoruz. Çünkü SUAVİ, 12 askerin şehit olduğu ve 8 askerin kaçırıldığı PKK terör örgütü saldırısını yapan terörist Yücel Halis 2011 Yılında Güvenlik Güçlerimizce etkisi hale getirilmiştir. Suavi, etkisiz hale getirilen Terörist Yücel Halis’in taziyesine katılmıştır. Suavi, Yine 29 Ekim 2015 tarihinde atmış olduğu tweette,  Aziz’in günlerdir bekletilen ölü bedeni., sizin kabusunuz olacak zalimler ve Aziz’in müthiş tebessümü er-geç kapınıza çalacak.. diye tweet atmıştır.

Terörist taziyesine giden ve Teröristi ekişiz hale getiren güvenlik güçlerine tehdit eden bir kişinin 30 Ağustos Zafer Bayramında ilçemizde konser verecek olması,  Kuvayi Milliyenin ve Kurtuluş Savaşının, Türkiye Cumhuriyetinin Bağımsızlığının ilk kıvılcımlarının atıldığı İlçemize yakışmayacak bir konser olacaktır. Bu nedenle SUAVİ konserinin iptali edilmesini talep ediyoruz. HDP’li bir belediye başkanı olsaydı belki Suavi’ye ilçemizde 30 Ağustosta konser verdirebilirdi. İlçemizdeki Belediye HDP’ye geçti de bizim mi haberimiz yok?” ifadelerini kullandı.

I M G 2929