Çine

Yetiş Otomotiv’in mutlu günü

Çine’de sevilen genç iş insanı Yetiş Otomotiv Galeri sahibi Cafer Yetiş, İnşaat Mühendisi Senem Tekin ile resmen nişanlandı.

Çine’nin sevilen ailelerinden Yaşar ve Fadime Yetiş çiftinin evlatları genç iş insanı Yetiş Otomotiv Galeri sahibi Cafer Yetiş ile Zeki ve Sergül Tekin çiftinin kızları İnşaat Mühendisi Senem Tekin üç ay önce aile arasında ilk ‘Söz’lerini vermişlerdi. Evlilik yolunda ilk adımlarını atan Cafer Yetiş ile Senem Tekin resmen nişanlandı.  Nişan töreni düğünü aratmazken, evlilik yolunda ilk adımı attıkları bu özel günlerinde her iki ailenin yakınlarının yanı sıra genç çifti yakın dostları, iş ve okul arkadaşları da yalnız bırakmadılar.

Çine Cumhuriyet Otelinde düzenlenen törende Avukat Cemal Çakır nişan yüzüklerini takıp kurdelesini kestiği genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Alkışlar eşliğinde bu mutlu ana şahit olan aile yakınları gençlere mutluluklar dilediler.

Nişanlı gençler yüzüklerin takılmasının ardından anne ve babaları ile aile büyüklerinin ellerini öpüp hayır duaların aldılar ve ardından davetliler ile birlikte gece boyunca müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Cafer Yetiş ile Senem Tekin bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan aile yakınlarına, arkadaşlarına ve kendilerini tebrik eden sevenlerine teşekkür ettiler.

Bizde Uğur Gazetesi adına Cafer Yetiş ve Senem Tekin çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.